fbpx
Skip links

Aktiviteter

Portrait of Father and Son during Fishing Trip

Fisketur

Det er lite som slår følelsen av å få en villaks på kroken, eller å kjenne at det napper i kroken mens man sitter ute på en islagt fjord. RS Event viser deg de beste fiskeplassene, og hjelper deg å fange storfisken.

Bestill

Slalåm

Hvis du ønsker mer action, så er det lite som slår å kunne feste skiene og kjøre utfor alpinbakkene. Vi tilbyr bakker i alle vanskelighetsgrader, så alle kan kjenne snøføyka i vakre omgivelser.

Bestill
Skiing under the snow. Winter sport. Ski slope. Horizontal
People Group With Snowboard And Ski Resort Snow Winter Mountain Cheerful Watching Video

Turer / Partyturer

Vil dere feire en spesiell begivenhet, eller er ute etter en opplevelse for livet med storslått natur som bakteppe? RS Event tilbyr partyturer i villmarka med drikkepakke/alkohol inkludert!

Bestill

Julebord / bedrift

Julebord eller bare en pause fra arbeidsplassen, med dine kolleger? RS Event tilbyr opplevelser til bedrifter. Ha ditt julebord eller event i den norske villmarken – flotte omgivelser og opplevelser, et minne for livet!

Bestill
Drinking champagne at Christmas party
Group of climbers roped to the summit

Familieturer

Ønsker dere en opplevelse for hele familien? RS Events tilbyr familieturer med opplevelser i den norske villmarken, her kan man kjøre snøscooter eller hundespann. Dra på fisketur eller isfiske, og mye mer.

Bestill

Snøscooter tur / Hundespann tur

Opplev den flotte norske naturen og dyrelivet, mens vi guider dere gjennom skogen og vidda. Det eneste som bryter stillheten i villmarka er snøscooterne på den urørte nysnøen.
Vil man ha en enda mer autentisk villmarksopplevelse, så tilbyr vi også kjøring med hundespann.  Minimum 10 deltakere, maksimum 15.

Bestill
Sledding with husky dogs in the winter

Särna, Sverige.

Weekend i Särnaparadis

Särna – et av Sveriges største steder for skisport. Med 186 forskjellige utforløyper, så finner løyper for både nybegynnere, eksperter og de midt i mellom.

Pris: 6250 per person

Prisen inkluderer hotell fredag til søndag med frokost, middag på lørdag med 1 øl eller vin til maten. Et glass forfriskende champagne serveres ved ankomst.

Det serveres enkel grillmat på opplevelsene. Vi reiser ut kl. 08:00, og er tilbake på hotellet mellom 16:00 og 18:00. Man kan få fiskekort til fisketuren, eller stå slalåm i en av Särnas mange slalåmbakker.
Siste helg for denne reisen er påsken.